Legyél blogger a Veszprém News hírportálon!

Kedves érdeklődő!

Lehetőséget szeretnénk neked biztosítani, hogy kibontakoztasd tehetséged, vagy már elismert tehetséged kamatoztasd egy Közösségi hírportálon!

A News hírportál rövid idő alatt több százezer lapletöltést elért az elmúlt időszakban. Jelenlegi felállás szerint civilek szerkesztik. Olyan hírportált biztosítunk aminek a kezelése könnyen elsajátítható, áttekinthető és jól kereshető a belső tartalom.

A News hírportál szeretne neked lehetőséget biztosítani írásaid publikálásához, esetleg PR cikkek megjelenítésére. Ha konkrét elképzelésed van és folyamatosan is publikálnál saját rovatot is adunk neked.

Miért jó ez az egész hogy a civilek szerkesztik?

Érdekessé és sokszínűvé teszi a portál tartalmát! Referenciaként vagy forrásként is használhatsz minket! Mert az emberek nem csak az irányított médiára kíváncsiak!

Mert a közösségi média már nem működik!

Sokan szokták mondani hogy a facebook az közösségi oldal. Már nincsen így. A cikkek vagy posztok jó része már el sem jut az emberek többségéhez. A facebook egy hirdetési felület ahol kilóra lehet vásárolni nézettséget. Ez az egyik ok amiért szeretnénk ha újságírók, bloggerek, tudományos szakértők, véleményvezérek, szervezetek és egyszóval mindenki fogná magát és a facebookról átjönne mihozzánk. A cikkek továbbra is megoszthatók a Facebook felületén, de az idővel eltűnik, nem kereshető. Ellenben weboldalunkon található tartalmak a keresőkben fellelhetők, sőt a portál keresőjében és listázhatók és szűrhetők a tartalmak.

Miben jobb ez mint mondjuk az Index Blog?

Hasonló az elgondolás, a különbség annyi, hogy itt minden cikk kipörög a főoldalon is, így mindenképp nézettséget kapunk és figyelmet. Továbbá a cikkek minden feliratkoznak kimegy napi vagy heti hír-összefoglalóval.

Csak cikkeket posztolhatok?

Természetesen bármilyen médium megosztható itt nálunk, legyen szöveg, zene, videó vagy kép. Egy nagyon fontos szabály van! A jogsértés elkövetéséért csak te felelsz, tehát ne ossz meg olyat amit tudod hogy nem szabad!

 

Részünkről ennyi, ha te is úgy gondolod hogy belevágsz akkor nincs más hátra mint kitölteni ezt a jelentkezési adatlapot hogy felvegyük veled a kapcsolatot!

Nézettségi adatok:

[gravityform id=2 title=false description=false ajax=true tabindex=49]