Mikor van szükség energetikai tanúsítványra?

Az energetikai tanúsítvány arról nyújt tájékoztatást, hogy egy adott lakás milyen energetikai tulajdonságokkal rendelkezik. Európai Uniós jogszabály alapján kell kiállítani, és az energiatakarékosság elve miatt vezették be, ezért a tanúsítvány tartalmaz javaslatokat az adott lakás energia megtakarítására is. Energetikai tanúsítványt bárki készíttethet az otthonához, de bizonyos esetekben kötelező is. Újépítésű ingatlan esetében, illetve 2012 óta bármely meglévő épület eladásához vagy tartós bérbeadásához is kötelező az energetikai tanúsítvány. Az energiatanúsítvány az egész épületet magába foglalja, többlakásos épületek esetében is. Az adás-vételi, vagy bérbeadói szerződésbe bele kell írni az energetikai tanúsítvány egyedi kódját, és nyilatkozni kell arról, hogy a vevő vagy bérlő átvette a tanúsítványt.

Az energetikai tanúsítványban megtaláljuk az adott épület energiahatékonysági szintjét. A kategóriák A+-tól (fokozottan energiatakarékos) egészen I-ig (rossz) vannak felosztva. Ha megfelelő szakember állítja elő az energetikai tanúsítványt, akkor a benne szereplő javaslatok reálisan megvalósíthatóak és költséghatékonyak. A tanúsítvány elkészítésére azok jogosultak, akik szerepelnek a Magyar Mérnöki Kamara vagy a Magyar Építész Kamara névjegyzékében. Az energetikai tanúsítvány az elkészítést követő tíz évben hatályos.

Ha minőségben, árban és időben is a legjobbat keresi, forduljon hozzánk! Garantáljuk a legjobb árat, a leggyorsabb munkavégzést és a minőségi energiatanúsítvány kiállítását! Mindössze a honlapunkon megtalálható online rendelési űrlapot kell kitöltenie, a https://energiatanusitvanyolcson.hu webcímen, majd kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. A helyszíni felmérés körülbelül 20-60 percet vesz igénybe, utána egyből nekilátunk az energetikai tanúsítvány kiállításának, így akár 24 órán belül megkaphatja a dokumentumot! Kérdésével keressen minket bátran a https://energiatanusitvanyolcson.hu webcímen, a +36(70)375-8887-es telefonszámon, illetve a lakaszoldkartyainfo@gmail.com e-mail címen!

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!

Megosztás
ElőzőPénztermelő honlapok