Ne hagyjunk sötétségben, villamos áram nélkül egy hét fős családot

9

Dányi Cintia férjével és 1 éves kisfiával, férje két kishúgával, valamint anyósával és apósával él egy kis 1,5 szobás lakásban. Jövedelmük nem éri el fejenként a 30 ezer forintot. Lehetőséget kaptak az Elektromos Művektől és az önkormányzattól, hogy szociálisan rászoruló személyként a védendő fogyasztók közé kerüljenek és legyen villanyuk. Ennek az a feltétele, hogy megtörténjen a villanyóra szabványosítása és hitelesítése, aminek díja 130 ezer Ft. Ezen kívül még be kell fizetniük a visszakapcsolási díjat, ami 17800 Ft. Ennyi pénzük messze nincs.

Ne engedjük, hogy Cintia és családja, kisgyereke elektromos áram nélkül éljen! Az eddigi támogatásokból már 56 ezer forint összegyűlt, de még több, mint 90 ezer forintra szükség van. Ha megteheted, segíts Te is, hogy összegyűjtsük a szükséges pénzt nekik! 

Ha támogatnád a családot, itt teheted meg
A közleménybe kérjük írd be: Danyi család

Köszönjük!

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!