Laura gazdira talált!

9

Már nagyon izgultam, hogy feltehessem nektek a fantasztikus hírt: Laura gazdira talált!
Nem tudom mennyire van képben nektek Laura macskánk?
Talán akik szoktak nyílt napokra járni azoknak megvan.

Kis sima jelölt fülű házi macska.
2018. f bruár 7-én hoztam ki az Illatos útról .
Több mint egy év elteltével lett gazdis!

Nagyon tündér házaspár vitte el.
Én mondtam,hogy kezdetekben félénk és tartózkodó a cica, viszont ezt első pillanattól kezdve cáfolta. Úgyhogy már szólni sem mertem 🙂

Most kaptam a gazdától fotót és levelet.
Úgyhogy fel merem tenni nektek.

Nagyon nehéz egy ilyen régi macska örökbe adása,az ember egyik szeme sír a másik nevet.

Boldog gazdis életet, Laura!

“Kedves Tilda!

Ígértük, hogy hírt adunk Lauráról:
Új családtagunk a Mira nevet kapta, és olyan gyorsan beilleszkedett, hogy nem is tudjuk már elképzelni nélküle az életünket. Már első este mellénk feküdt a kanapéra, ahonnan azóta elzavarni sem lehetne. Nagyon beszédes kislány, folyton hangosan követeli a simogatást. 🙂 Emellett nagyon kedves, bújós, és lassan a játékos oldalát is kezdi megmutatni. 🙂
Nagyon hálásak vagyunk, hogy megmentettétek Mirát, és hogy mi lehetünk a családja. Nagyon köszönjük a munkátokat, és sok erőt, kitartást kívánunk hozzá!”

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!