Sikeres és érdekes szezont zárt a Veszprém megye MLSZ igazgatósága

33

Január 18-án, rendhagyó módon,a veszprémi Gourmandia étteremben tartotta meg az őszi szezont záró,  és a tavaszi szezon nyító ünnepségét a megyei MLSZ igazgatósága.

Az igazgatóság tagjai és a munkájukat segítők Csik Ferenc MLSZ megyei igazgató beszámolójából megtudhatták, fejlődik a megye labdarúgása.  A jelenlegi igazgatóság több, mint ötezer igazolt játékossal indult, jelenleg pedig már majdnem elérik a tízezres létszámot a megye labdarúgóinak száma.

A gondok ellenére a tavaszi szezont is érdekesnek látja az igazgató. Főleg a Veszprém és a Balatonfüred párharcára lesz a végén kiváncsi. Szeretné, ha piramis alakú lenne a megye labdarúgó képe. Az FC Ajka bajnoki reményei lassan reálissá válhatnak, s akkor lenne Veszprém megyének egy NB II-es csapat, s remélhetőleg két NB III-as csapata is. Ez hatalmas lökést adhatna a megyei csapatoknak. Az igazgató tájékoztatást adott arról is, hogy továbbra is lesznek élő megyei mérkőzés közvetítések, valamint lesznek összefoglalók is. Az élő közvetítések elérték a 40.000 ezres nézőszámot.

Wenczel Imre, a Játékvezetői Bizottság elnöke nem volt teljesen elégedett a játékvezetők teljesítményével, bár kijelentette, ennek főleg nem a játékvezetők voltak az okai. Kevés aktív játékvezető van a megyében, így a megye III-ban két csoportban is csúsztatva inditják a bajnokságot. A játékvezetők sokszor két-három mérkőzésen közreműködnek. Délelőtt x helyen, majd autóba szállva rohannak y helyre. Ez óhatalanul meglátszik a teljesítményeken is néha. Most induló alapfokú játékvezetői tanfolyamra 23-an jelentkeztek. Az elnök reméli, hogy mindenki eredményes vizsgát fog tenni. Azért jó dolgok is történtek. A megyei játékvezetők, s maga az elnök is roppant büszke az ajkai játékvezetői gárdából Baráth Noémire, aki 2019január 4-én vehette át a FIFA asszisztensi oklevelét. Így a megyének van már FIFA regisztrált játékvezetője is. Gáspár András felkerült az országos keretbe, az NB III játékvezetői gárdába.

Az esemény összefoglalója:

A rendezvény végén a résztvevők a veszprémi MLSZ Igazgatóság ajándékcsomagját vehették át.

Pozsgai Miklós

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!