Greenlight pályázatok

14

Tees Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság azzal a céllal jött létre hogy a jelenlegi kihívásokhoz alkalmazkodva a hátrányt elszenvedett emberek, közösségek és szervezetek -vállalkozások online működési mechanizmusát megváltoztassa, ezt megfelelő technológiai eszközzel támogassa és ehhez egyéni vagy csoportos tanfolyamokat szervezzen és finanszírozzon.

Eddig több mint 300 kedvezményezettet 50 millió forint piaci értékben juttattunk támogatáshoz. Ez az új kezdeményezés lehetőséget biztosít mindazoknak akik szeretnének jelen lenni az online világban.

A pályázatainkon nem csak forráshiánnyal küszködő szervezetek vagy magánszemélyek vesznek részt hanem nagyon komoly ár bevételű cégek is. A pályázat nyerteseit folyamatosan segítjük és vezetjük a projekt végrehajtás során amíg önállóan nem képesek elsajátítani akár a marketing megoldásokat és eszközöket mint a google Ads hirdetés rendszere, vagy Önállóan nem kezdenek el tartalmat gyártani saját szép megjelenésű mobilbarát weboldalukon.

Ezért úgy döntöttünk, hogy a Greenlight pályázatok keretében Vissza nem térítendő támogatást biztosítunk Ingyen Tablet készülékekre, továbbá egyszeri pénzbeli támogatást biztosítunk Pc számítógép konfigurációk beszerzéséhez, 150 ezer forint piaci értékű weboldal készítéshez és elősegítjük a digitális jelenlétet.

Szolgáltatások pályázat útján adhatók be. A szolgáltatások ügymenete azonos a piaci feltételekkel. A pályázatok, feldolgozási díjhoz kötöttek. A feldolgozási díj összegét a Nonprofit Kft a kiadásai fedezésére fordítja.

Digitális jóléti társadalomban, a fiatal tehetséges embereknek, induló vállalkozásoknak megannyi kihívással kell szembenéznie. Kulcs kérdés hogy a megfelelő tudással kitudja-e aknázni ebben az új berendezkedésben a potenciális lehetőségeket

Nonprofit szervezetünk keresi és kutatja azokat a forrásokat melyek felhasználásával az esélyegyenlőtlenségeket lehet leküzdeni. Pályázatainkon való részvételnél induló vállalkozásnak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.

A támogatások 100% vissza nem térítendők és 99% támogatjuk a teljes keret kimerüléséig.

A pályázat záródátumhoz van kötve. A pályázatokat egy erre a célra kialakított elektronikus felületen lehet benyújtani! A pályázatok kedvezményezettjeit a záródátumot követő 5. munkanap publikáljuk!

A pályázatot a https://greenlightpalyazatok.hu oldalon lehet benyújtani.

Bővebb információt a szervezet@technonprofit.hu email címen lehet kérni!

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!