Aktuális Pályázat

Pályázati záródátum 2018.12 (December) 20

A TEES Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit Kft pályázatot hirdet 100% vissza nem térítendő:

Ingyen Weboldal – Webáruház készítésre és Ingyen tartalom feltöltéssel
PC Számítógép konfiguráció vásárlásának támogatására
Ingyen Publikációs tevékenység és (PR) támogatására hírportálon való megjelenésre
Ingyen tartalom és E-Mail (EDM) kampányok támogatása
Ingyen Tablet készülékek támogatásra, melyet ingyen szállítunk le!

150 ezer forint piaci értékű szolgáltatások és eszközök együttes elnyerése összesen 500 ezer forint piaci értékű támogatás!

A pályázatok megvalósítását az Xpertstudio Média – Informatika Kft fogja kivitelezni.

A pályázatok 99% támogatjuk a keret kimerüléséig!

Pályázatainkon való részvételnél minden külföldi és belföldi induló vállalkozásnak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.

A pályázat jogalapja: Társadalom digitalizációja, állampolgárok és szervezetek digitális megjelenésének a támogatása és technológiák népszerűsítése és eszközökhöz juttatása
Maximum: 99db támogatható pályázat
Pályázatok feldolgozása: beküldési sorrendben
Pályázatok kiértékelése: záródátumot követő 5. munkanapon
Pályázat nyelve: Magyar

Pályázati kiírás: https://greenlightpalyazatok.hu/

Itt tudod benyújtani pályázatod! Kérlek, válaszd ki a számodra megfelelő pályázati csomagot és küld be pályázatod elbírálásra! Összesen 99db pályázatot támogatunk.

Miért van ezekre szükség?

• Ingyen korszerű Android Tablet készülékeket biztosítunk számodra (4 magos processzor és sok belső tárhellyel)  amellyel egy utazás vagy hétvégi kikapcsolódás során -esetleg munka közben is tarthatod a kapcsolatot szeretteiddel vagy fogyaszthatsz tartalmat!

• PC Számítógép konfiguráció vásárlásának támogatását, mellyel egy Professzionális számítógéphez juthatsz úgy hogy a támogatott részt átvállalja a TEES Nonprofit Kft 30 – 90%-os támogatással. Most lehetőséged van lecserélni elavult számítógép konfigurációdat. A számítógépek Windows 10 operációs rendszerrel támogatottak.

• Ingyen Weboldal -(Webshop) támogatás biztosítása számodra. Hisz már annyi ingyenes weboldal támogatás van az interneten miért is jó ez? A világ legnépszerűbb rendszerét biztosítjuk számodra, hatalmas 360+ db design választási lehetőség melyhez a megküldött tartalmad ingyen feltöltjük, beállítjuk. Ez bizony hiányzik az ingyenes weboldal üzemeltetésből is. Továbbá weboldalaink fel vannak szerelve marketing motorral és SSL titkosítot kommunikációval is működnek. Megfelel az új Európai adatvédelmi törvénynek is (GDPR Ready) Szükség szerint egyedi elképzelést is megvalósítunk

• EDM hírlevél és tartalom rendszer támogatása során, a több ezer érdeklődőink között oszthatjuk meg a te szolgáltatásaidat, mindezt teljesen ingyen. Nem kell hideg listákat vásárolni, ami ráadásul törvénybe ütköző, továbbá nem kell foglalkoznod sem a hirdetéssel sem a landing oldallal, mi mindent egyben elkészítünk és szólunk az ismerőseinknek a fantasztikus ajánlatodról. Miért jó? Mert több ügyfelet tudunk neked adni, vagy egy kezdeti lökést a siker felé? Kik vannak közöttünk? Magyarországi Civil szféra, magánszemélyek, nagyvállalatok, ügynökségek és még sorolhatnám, hogy kikkel dolgoztunk mi együtt. Ha te küldöd senkit nem érdekel, ha mi akkor egy jó ajánlás is lehet!

•  Ingyen PR tevékenység során megjelenhetsz egy nagy megjelenésű hírportálon, amin keresztül irányíthatod az érdeklődőket saját céljaidra. Érdemes Bloggereknek is megjelenni mert saját felületet kapnak, mindezt folyamatosan biztosítva. Te publikálsz, mi honoráljuk és nincs költséged! Ha kezdő Blogger vagy se tartson vissza!

Az összes csomag együttes elnyerése 500 ezer forint piaci értékű támogatás. Kombinálható más pályázatokkal és leírható a támogatás is. Viszont a pályázatok összértéke össze nem vonható – vagyis nem számítjuk be semmi másba!

Nálunk nem szerencsén múlik a pályázatok elnyerése! Kérlek, válaszd ki a számodra megfelelő pályázati csomagot és küld be pályázatod elbírálásra! Összesen 99db pályázatot támogatunk.

Ha tetszett és jó ötletnek tartod, kérlek oszd meg! Iratkozz fel további nagyszerű hírekre!

Letöltheted a pályázati kivonatot is!

[wpdm_package id=’36907′]

 

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!