VADRIASZTÁS | MADÁRRIASZTÁS | RÁGCSÁLÓRIASZTÁS | VILLANYPÁSZTOR | NAPELEM | SZAKÉRTŐI BLOG

Kik vagyunk mi és hogyan segítünk Neked?

Talán már ismered azt az érzést, amikor kimész megnézni a kukoricádat, és majdnem szívinfarktust kapsz, ahogy meglátod a vaddisznók nyomait, vagy madársereget találsz a gyümölcsösödben. Persze lehet, hogy nincs több hektárnyi kukoricád vagy szőlősöd, és Te csak a hétvégi telkeden termesztett paprikád szeretnéd megóvni az őzektől, vagy elriasztani facsemetéidtől a szarvasokat, de a lényeg ugyanaz: azért vagyunk, hogy segítsünk neked.

Jelenleg négy különböző megoldással szolgálhatunk. 2015 nyara óta legsikeresebb termékünk 2017-es kiadását, a Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztónkat elsősorban mezőgazdasági területekre ajánljuk. Második, szintén saját fejlesztésű termékünk a Vadalarm Madárriasztó, amivel elsősorban galambokat, seregélyeket és verebeket riaszthatsz el. Harmadszor pedig nálunk kaphatod meg a rágcsálók igazi ellenszerét is, a Vadalarm Rágcsálóriasztót, mely szintén egy ultrahangos készülék kifejezetten egerek, patkányok és más kisebb testű kártevők riasztására. 2017-ben kifejlesztettünk még egy villanypásztort és hozzá egy napelemet is azok számára, akik állatok kinntartása helyett a benntartásukon dolgoznak. Emellett napelemünk alkalmas minden egyéb mezőgazdasági kisfogyasztó energiaellátására.

Sztorink

Első, akkor még kezdetleges ultrahangos vadriasztónk a magyar mezőgazdaság igényeire alapozva, házi kísérletezgetés során jött létre. Egy évvel a piacralépést követően már több száz darabot értékesítettünk vadrisztónkból, majd rá még egy évre a kitartó márkaépítés eredményeként már az ezres eladások szintjére léptünk itthon, Lengyelországban és Ausztriában. A gyors növekedés során azonban nem feledkeztünk meg a kezdetekről, és arról, hogy minden termékünket a magyar gazdák igénye hívta életre. Ezért sem nevezzük termékeinket sohasem tökéletesnek. Hisz ami tökéletes, azon nincs mit fejleszteni, márpedig mi a munkaidő 20%-át fejlesztéssel töltjük. A Vadalarm készülékek ennek a mentalitásnak köszönhetően mára már számtalan gazdának a megbízhatóságot és a hatékonyságot jelentik.

Ami nálunk alap: 14 napos ingyen teszt

Termékeinkre 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Hogy ezt miért tesszük? Pontosan azért, mert nagyon jól ismerjük a szakterületünket. És tudjuk azt, hogy pár nap nem elég egy teljesen újfajta módszer, egy új eszköz, egy ultrahangos vadriasztó kipróbálására. Ezért hagyunk rá Neked két hetet, hogy kipróbáld, és ha úgy érzed, nem vált be, vagy nem tetszik a színe, vagy bármi problémád van vele, küldd vissza. Mi megnézzük, hogy minden rendben van-e vele, és már utaljuk is vissza pénzedet. Ugye milyen egyszerűen tesztelhetsz 14 napig egy vadkár elhárítási módszert ingyen?

A Vadalarm.hu az Év Honlapja agrár kategóriában

A Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett Év honlapja pályázatán weboldalunk nyerte az agrár kategória különdíját! Köszönjük ügyfeleinknek a visszajelzéseket és a fejlesztési ötleteket.
A zsűri értékelése: “Ez a honlap mind megjelenésében, mind szövegezésében kiemelkedett a többiek közül. A zsűri pozitívként értékelte a blogot, valamint az ÁSZF és az adatvédelmi szabályzat pontos feltüntetését is.”

Termékek szállítási információi: https://www.vadalarm.hu/szallitas
Kiemeljük, hogy webshopunkban a szállítás teljesen ingyenes! Nincsenek rejtett költségek, a futár díját mi álljuk!