Milyen időre számíthatunk?

12

Hétfőn gomoly- és fátyolfelhők is lehetnek az égen, de már csak helyenként alakulhat ki egy-egy zápor. Hűvös lesz a hajnal, 7-13 fokig is hűlhet a levegő, míg délután 22-27°C-ot mérhetünk. 

Kedden egy újabb hidegfront várható, melynek köszönhetően nyugat felől egyre többfelé számíthatunk záporokra, helyenként zivatarokra, és feltámadó szélre. Nyugaton és északon visszaesik a hőmérséklet, míg keleten és délen 26-29 fokot mérhetünk.

Szerdán előreláthatólag eleinte még az Alföldön és a keleti területeken lehet további csapadék, később viszont már országszerte kisüthet a Nap. Kellemes, 20-25 fok közötti maximumokban bízhatunk.

Idokep.hu

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!