Harmadik lett a Semmelweis Egyetem női csapata a strandkézi-MEFOBON

11

8 női és 9 férfi csapat mérte össze erejét a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) strandkézilabda döntőjén, ahol a Semmelweis Egyetem női versenyzői harmadik helyezést értek el.

A versenyt az EFOTT fesztivál keretében, Velencén szervezte meg az ELTE és sportegyesülete, a BEAC. A megmérettetésen a sportág legjobb egyetemistái vettek részt az ország minden pontjáról. A torna legjobb női kapusa címmel is kitüntetett Németh Kamilla, az Általános Orvostudományi Kar hallgatója elmondta, idén először indultak el a versenyen a Semmelweis Egyetem hallgatói, akik végül a női tornán a dobogó harmadik fokára állhattak fel. A csapatban több kar – Fogorvostudományi, Egészségtudományi, Pető András Kar – hallgatója is játszott. Az elődöntőben a Testnevelési Egyetem győzte le őket, a bronzmérkőzésen a Károli Gáspár Református Egyetemmel küzdöttek sikeresen.

A csapat tagjai: Németh Kamilla, Kántor Sára, Shulch Martina, Mészáros Eszter, Bene Viktória, Kovács Viktória, Spanicsek Eszter, Haris Márta, Bene Rebeka, Kovács Kinga. Edző: Molnár Ádám

Eredmények:

Női torna:
1. Testnevelési Egyetem
2. Eötvös Loránd Tudományegyetem
3. Semmelweis Egyetem
4. Károli Gáspár Református Egyetem
5. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
6. ELTE-SEK
7. Pécsi Tudományegyetem
8. Szegedi Tudományegyetem

Férfi torna:
1. Budapesti Corvinus Egyetem
2. Pécsi Tudományegyetem
3. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
4. Eötvös Loránd Tudományegyetem
5. Testnevelési Egyetem
6. Szegedi Tudományegyetem
7. Károli Gáspár Református Egyetem
8. Eszterházy Károly Egyetem
9. ELTE-SEK

Különdíjasok:
A női torna legjobb kapusa: Németh Kamilla
A női torna legjobb játékosa: Benedek Zsófia
A férfi torna legjobb kapusa: Szabó Martin
A férfi torna legjobb játékosa: Hajdú Péter

Forrás és fotó: BEAC

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!