Dr. Kempler Pétert választották a Közép-európai Diabetes Társaság elnökévé

10

Dr. Kempler Pétert, a Semmelweis Egyetem I. Sz. Belgyógyászati Klinika egyetemi tanárát, a Magyar Diabetes Társaság elnökét választották a Közép-európai Diabetes Társaság (Central European Diabetes Association, CEDA) leendő elnökévé. A poszt odaítéléséről a társaság 2018. június 14-16. között Krakkóban megtartott kongresszusán döntöttek.

A CEDA-t 1969-ben, Bécsben, eredetileg FID néven (Federation of International Danube Symposia) alapította egy osztrák diabetológus, Alois Beringer és Dr. Magyar Imre, az I. Sz. Belgyógyászati Klinika  egykori igazgatója, a Magyar Diabetes Társaság létrehozója és egyben első elnöke. A jövőre 50 éves társaság kongresszusának 1971, 1981 és 2012 után ismét Budapest ad otthont.

Forrás: Dr. Kempler Péter
Fotó: Kovács Attila- Semmelweis Egyetem 

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!