Keresik a legjobb egyetemi kollégiumot: a PAK kollégiumára is lehet szavazni

10

A Semmelweis Egyetem Pető András Kollégiumára is lehet voksolni az Eduline oktatási portálon, ahol a legjobb, legélhetőbb, legjobb közösséget magáénak tudó egyetemi kollégiumot keresik. A szavazás hétfő reggel 8 óráig tart.

A jelöltek között szerepel még a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Orczy úti kollégiuma, az ELTE Kőrösi Csoma Sándor Kollégium, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Schönherz Kollégiuma, továbbá a Széchenyi István Egyetem valamint az Óbudai Egyetem Bánki Donát Kollégiuma. A budapestiek mellett vidéki egyetemvárosok is szerepelnek a listán, a többi között például a miskolci Uni-Hotel, a szegedi Károlyi Mihály Kollégium, a pécsi Boszorkány Kollégium vagy a győri Egyetemi Kollégium. A jövő héten újabb tíz kollégiummal folytatódik majd a verseny.

Az Eduline legutóbbi versenyét, melyben Budapest legszebb egyetemi épületét keresték, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar (ETK) Vas utcai épülete nyerte meg.

KBB
Fotó: Kovács Attila – Semmelweis Egyetem 

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!