Európa-bajnok lett a magyar női cheerleader válogatott

14

Június 30. és július 1. között rendezték meg a 2018-as Cheerleader Európa-bajnokságot Helsinkiben, ahol a magyar női válogatott képviselte hazánkat. A finn fővárosban rendezett két napos megmérettetésen, ahol az egyetem delegáltjai is képviseltették magukat, több mint 3000 sportoló mérte össze tudását. All Girl Elite kategóriában a magyar lányok a dobogó legfelső fokára állhattak fel, így Magyarország első Eb-aranyát szerezték meg ebben a kategóriában.

A csapat edzője, Nagy-Kismarci Bence elmondta: nehéz szezont zártak, azonban a versenyen remekül teljesítettek, Fehéroroszország, Franciaország, Csehország és Hollandia csapatait megelőzve a dobogó legfelső fokára állhattak fel. Hozzátette: fantasztikus érzés volt hét év után újra magyar Himnuszt hallani a cheerleading Európa-bajnokságon.

A 24 főből álló csapat két tagját (Springer Csenge, Lőrinczy-Nagy Emerencia), valamint egy edzőjét (Nagy-Kismarci Bence) a Semmelweis Egyetem delegálta, de képviseltették magukat az egyetem mellett a Spartan Cheerleaders, a DreamTeam Cheerleaders és a Diamond Cheer Dance sportolói is.

Forrás, képek: Nagy-Kismarci Bence

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!