Leopárdgekkó Szépségverseny Budapesten!

41

A Terra-Akva csapata második ízben rendezi meg a Leopárdgekkó Szépségversenyt! Amilyen szokatlan az állatszépségversenyek között, hogy hüllőknek rendezik, olyan merész vállalkozás is, árulták el a szervezők, még úgy is, hogy a leopárdgekkó az egyik legelterjedtebb terráriumlakó hazánkban. Rengeteg színváltozata van és sokszor minimális eltérés van csak közöttük. Ezekből alakítottak ki 15 kategóriát: Raptor, Radar, Bell albino, Tremper albino, Mack snow, Super snow, Enigma, Eclipse, Tangerine, Super hypo, High yellow, Normal, Godzilla, Murphy patternless, Blizzard. A szépségversenyre 2018.03.18-án a Terra-Akva börzén kerül sor. Bárki nevezheti kedvencét, az előzetes regisztráció után, 11 óráig lehet ezt a helyszínen meg tenni, 14 órakor van az eredményhirdetés az előadóban, azt követően 16 óráig lehet még megcsodálni a gekkókat. A szakmai zsűri Széles Hajnalka, aki régóta foglalkozik ezekkel az állatokkal, a díjak között lesz egyéves Terra-Gekkó magazin előfizetés, felszerelés csomag, Terra-Akva börze családi és páros belépők.

Minden nevezőnek sok sikert kívánok!

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!