Beindul a választási nagyüzem

66

Február elsején késő délután majdnem megtelt a Megyei Könyvtár Kisfaludy terme, ahol Kész Zoltán vendégeként tájékoztatást adtak a Viszlát 2/3, viszlát Fidesz civil mozgalom tagjai, Lukácsi Katalin volt KDNP tag és Pápay György publicista.

Fröhlich András moderátor köszöntője után előbb Pápay György tartott egy tájékoztatást a jelenlévő közönség és a szép számmal megjelent kamera előtt.

A vendégek többször kihangsúlyozták, hogy legfontosabb feladat, el kell menni szavazni, ahol két listát kap a választó. Egyiken a pártok lesznek a lógoikkal feltüntetve. Ezen a szavazólapon mindenki a számára legszimpatikusabb pártra adja a voksát. Ha nem talál olyat, akkor fontos, hogy üresen ne dobja be a szavazólapját!

A másik listán pedig az egyéni jelöltek lesznek feltüntetve, sorsolás alapján. Ebben az esetben, hívták fel a figyelmet a jelenlévőknek, hogy mindenki a legesélyesebb jelöltre adja le a szavazatát! Például a Veszprém egyes egyéni választói körzetben jelenleg Kész Zoltán az esélyesebb, méghozzá kb.5-6 %-al előzi meg a kormánypárti jelöltet, Óvádi Pétert. Természetesen ez csak tájékoztató adat, hiszen még sok idő van a választásig.

Kicsit késve, de megérkezett a fórumra Mesterházy Attila MSZP-s politikus is. Eredetileg az MSZP Mesterházy Attilát indította volna ebben a körzetben, de a két politikus két napja megegyezett abban, hogy Mesterházy Attila visszalép Kész Zoltán javára. Ezt a megegyezést az MSZP vezetősége is jóváhagyta. Így a rendezvényen hivatalosan is bejelentette Mesterházy Attila, hogy visszalép Kész Zoltán javára, és természetesen segíti a jelölt kampányát. A bejelentést hatalmas taps követte.

A kérdések idejében többen gratuláltak a visszalépéshez, többen Kész Zoltán kampányának támogatásáról szóltak, hogy ha kell segítenek neki.

Az esten rész vevő Echo TV tudósítója természetesen nem akarta kihagyni, hogy Mesterházy Attila is jelen volt, utolsóként ő kért és kapott szót. Azt akarta firtatni, hogy az MSZP-s politikus listáról akar-e bejutni a Parlamentbe, és mi a véleménye Kész Zoltánnak azon reagálására, hogy a Fidesz által neki küldött támogatói csekkre sarlót-kalapácsot rajzolt és oroszul írt rá, vajon Mesterházy elhatárolódik-e e cselekedettől?

Mesterházy Attila felállt, majd talán a Fideszes retorikára utalva,( utalva egy esetre a Fidesz részéről)konkrét kérdésre a válasz: Boldog Karácsonyt!) így reagált: – Ne haragudjon, ez nem az én rendezvényem, hanem a Zolié! A saját rendezvényem állok rendelkezésére.

E kis közjátékkal ért véget a rendezvény.

A fórum végén villáminterjút kértünk Kész Zoltántól:

Szerző: Pozsgai Miklós

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!