Tűzoltó válaszol!

38

Immáron egy éve, hogy egy tucat tűzoltó és a MosolyGyár Győr összefogásával megszületett egy olyan online felület, ahol bármikor bárki kérdezhet a tűzoltóktól.

Mára közel 100 gyermek gyakorolhatta tűzvédelmi oktatás során – az önkéntesen a programhoz csatlakozó – tűzoltók közreműködésével a telefonos segélykérést. Megtapasztalva ezzel, hogy veszély esetén nem kell megrémülni és a vonal túlsó végén lévő személy kérdéseivel rávezet minden fontos információ átadására – tehát nem kell előre tudni “mit mondok majd”.

Mindemellett bárhonnan, bármikor kérdéseket fogalmazhatnak meg az érdeklődő kicsik és nagyok, melyre többen egymástól függetlenül válaszolnak. A kezdeményezésben résztvevők között hivatásos, önkéntes, nyugdíjas és külföldön dolgozó lánglovag is megtalálható ezzel biztosítva, hogy több szemszögből kaphat a kérdező hiteles válaszokat.

A program célja a tűzvédelmi és tűzmegelőzési ismeretek terjesztése és a tűzoltó hivatás népszerűsítése.

A kérdéseket egy űrlap segítségével lehet feltenni, majd a válaszadás után ugyanazon az oldalon kerül közzétételre.

Ha Te is szívesen kérdeznél, vagy kíváncsi vagy a beérkező kérdésekre és válaszaikra, látogass el ide: https://www.tuzolto-berles.hu/tuzolto-valaszol/

A résztvevők fontosnak tartják, hogy gyermekek számára is közérthető megfogalmazásban adjanak választ a felmerülő kérdésekre.

Korábbi cikkeink:
https://veszpremnews.greenlighttender.com/2017/12/24/karacsony-a-laktanyakban/
https://veszpremnews.greenlighttender.com/2017/11/27/hogyan-menthet-eleteket-pompi/
https://veszpremnews.greenlighttender.com/2017/11/14/tuzoltoauto-a-korhazban/
https://veszpremnews.greenlighttender.com/2017/11/16/szuloket-nevelni-kell/
https://veszpremnews.greenlighttender.com/2017/12/10/tuzoltoautoval-erkezett-mikulas/

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!