Karácsony a laktanyákban

33

Tűzoltónak állni nem csupán egy új munkahelyet jelent. Ennek a hivatásnak a szívekben kell élni. Hiszen hogy tudná másképp a tűzoltó az ünnepnapjait is mások családjáért és biztonságáért feláldozni?!

…és ez nem csupán neki nehéz helyzet, hanem a párjának és gyermekeinek is ebben a szellemiségben kell elfogadni, hogy ő karácsony ünnepén szolgálatban van. Azzal, hogy valaki tűzoltó lesz nem csak a saját, hanem a hozzátartozóinak életét is megváltoztatja.

Amikor bármi tűzveszélyest teszünk, gondoljunk rá hogy kezünkben a toll, mellyel nem csak magunk és környezetünk, de ezeknek a személyeknek a történetéhez is sorokat készülünk írni. Legyünk elővigyázatosak és hagyjuk, hogy a beosztott tűzoltók laktanyáikban élhessenek át egy kis ünnepi hangulatot.

Íme néhány kép, hogy ünneplik a karácsonyt:

A csapatszellem, az egymásra utaltság, a közös nehéz pillanatok barátságokat szőnek tűzoltó és tűzoltó közt. Ilyenkor az egymás társaságában töltött időt is igyekeznek ünnepélyesen megélni, hiszen minden riasztás melyről visszatérnek egy győzelem. Győzelem a lángok felett, a veszéllyel szemben és győzelem önmagában azért, mert épségben visszatértek, hogy legközelebb egy újabb harccal nézhessenek szembe.

Köszönjük munkájukat!

Korábbi cikkeink:
https://veszpremnews.greenlighttender.com/2017/11/27/hogyan-menthet-eleteket-pompi/
https://veszpremnews.greenlighttender.com/2017/11/14/tuzoltoauto-a-korhazban/
https://veszpremnews.greenlighttender.com/2017/11/16/szuloket-nevelni-kell/
https://veszpremnews.greenlighttender.com/2017/12/10/tuzoltoautoval-erkezett-mikulas/

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!