Regionális istentiszteletet tartottak

45

Zsúfolásig megtelt a Balaton-felvidéki régióban élő és a Hit Gyülekezetéhez tartozó emberekkel a Március 15. úti sportcsarnok.

Az ünnepi Istentiszteletre nem csak a veszprémi nagyrégióból, hanem távolabbról, például Székesfehérvárról is jöttek gyülekezeti tagok és érdeklődők. A nagyszabású régiós összejövetelen nagyjából 1300-1500 ember vett részt, vendégként Bayer Friderika énekelt.

A Hit Gyülekezete kiemelt figyelmet fordít a fiatalokra, ezért az Istentiszteletet követően a 18-30 éves korosztályhoz tartozó hívők regionális ifjúsági konferencián is részt vehettek.

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!