Tűzvédelem! Adj esélyt a túlélésre… Támogasd a gyerekek oktatását!

31

Édesapám révén mondhatni tűzoltó szertárban nőttem fel és sokat tanultam közben, ezért is szívügyem, hogy játékosan a gyerekek nyelvén ismertessem meg velük a legfontosabb tudnivalókat a tűzmegelőzésről és veszélyhelyzetekről.

Amint azt már sokan tudjátok, azért kezdtük el MosolyGyár Győr néven a munkásságunkat, hogy minél több csatornán eljuttathassuk a gyerekekhez ezeket a tudnivalókat. Illetve ezzel egy időben felhívjuk a szülők és nevelők figyelmét a tűzvédelem témájának fontosságára.

Sajnos gyakoriak kisgyermekek esetében a tűzzel vagy égési sérüléssel kapcsolatos balesetek.

Most úgy érezzük, eljött az ideje, hogy kiszélesítsük a horizontot és ehhez a Te segítségedet is szívesen fogadjuk. Célunk, hogy magyar nyelven szülessen egy olyan oktató videó, mely gyermek színészek és animáció segítségével érthetővé és befogadhatóvá teszi az alapvető tűzvédelmi és tűzmegelőzési ismereteket. Ez a kisfilm online, ingyenes, bárki számára hozzáférhető lesz. Tehát óvodákban, iskolákban is levetíthetik, de otthonra is tartalmas nézni valóként szolgál.

Kanadában egy tűzoltóság nagyon jól összeszedett és átgondolt oktató videót készített gyermekek részére (https://www.youtube.com/watch?v=WiIGMWRKfQI&t=6s), mely Magyarországra aktualizálva fog megjelenni hazánkban.

Viszont épp a gyermek szereplők és az animációk az a két tényező, aminek a költségvonzata a legjelentősebb.

A megvalósítás kizárólag támogatókkal lehet sikeres!
Ha Te is mellé állnál egy igazán jó ügynek, mely évek múltán is életeket menthet, hallgasd meg a részleteket és keress minket bátran!

A támogatás módjai és a részletek:
https://www.tuzolto-berles.hu/videokampany

Baráti üdvözlettel!
Kertai Melinda /a szerkesztő/

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!