Tűzoltóautóval érkezett a Mikulás

28

Rendhagyó Mikulás váró rendezvénynek lehettek részesei Nagybajcson a gyerekek. A nagyszakállú ugyanis egy tűzoltóautóval érkezett meg.

A MosolyGyár Győr csapata minden kis vendéget tiszteletbeli tűzoltóvá avatott és a Mikulásnak egy bemutatóval is kedveskedtek. A résztvevők remekül bántak a tömlővel és erejüket bemutatva kötéllel elhúzták a hatalmas tűzoltóautót.

Amíg a csapat egyik fele az ajándékokért és pár kedves szóért állt sorba a Mikulásnál, addig a többiek elmehettek a tűzoltóautóval utazni egyet.

A szervezésben a Lurkó Alapítvány önkéntesei is részt vettek, ezúton is köszönjük nekik a közreműködést.

A program részletes beszámolóját megtalálhatjátok itt:
https://www.tuzolto-berles.hu/mikulas-taxi/

Korábbi cikkeink közt is böngészhetsz:
https://veszpremnews.greenlighttender.com/2017/11/27/hogyan-menthet-eleteket-pompi/
https://veszpremnews.greenlighttender.com/2017/11/14/tuzoltoauto-a-korhazban/
https://veszpremnews.greenlighttender.com/2017/11/16/szuloket-nevelni-kell/

 

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!