Kedves Olvasó! Tudod, hogy ki Pompi?

Nem gond, ha válaszod nem. Hiszen nemrégiben látott napvilágot.

A kérdés talán úgy volna helyes: A körülötted élő gyermekek ismerik Pompit?
Ha a válasz továbbra is nem, akkor Tiéd a megbízatás, hogy megismertesd velük!

Hidd el Te is úgy fogod érezni, hogy remek ez a “küldetés”.  Pompi olyan dolgokat mesél a gyerekeknek, amelyeket a rohanó felnőtt világ nehezen tud átadni nekik. Ha te is ilyen folyton elfoglalt felnőtt vagy, aki szeretné tudatosan nevelni a gyerekeket, itt a segítséged!

 Látod ezt a kis manót? Hát róla beszéltem!

Bár kicsi, mégis rengeteg tudnivaló van a tarsolyában. Hogy kitől tanulta? Egy tűzvizsgáló hölgytől /Csepregi Csillától/, aki édesanyaként fontosnak érzi a gyermekek tűzvédelmi és tűzmegelőzési oktatását.

Hogy miért pont ez a figura?
Mert az óvodások őt találták a legkedvesebbnek. Azonban nem csak a figura kiválasztásánál, hanem a róla szóló mesekönyv minden részletének (anyag, méret, betűtípus, lapok stb.) megvalósításánál is szem előtt tartották a gyerekek igényeit.

A Pompi, a tűzoltómanó című mesekönyv már sok család és óvoda polcán megtalálható. Ami még fontosabb, hogy mondanivalója beköltözött sok kis buksiba ezáltal. Játékos történetei észrevétlenül tanítják meg a lurkóknak a következőket:
– mit tegyenek, hogy megelőzzék a tüzet/égési sérülést
– mit tegyenek, ha baj van
– hogyan működjenek együtt a felnőttekkel

Tanácstalan vagy, mit érdemes megtanítani?
Nem tudod, hogyan lehet egy gyereknek tűzvédelmi ismereteket átadni?
Fontosnak tartod, hogy tudjon vigyázni magára és környezetére?
Hasznos, de egyben szórakoztató ajándékot keresel?

Aki eddig kezébe vette, elégedett volt vele! Mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy már a második kötet is megjelent.

Janka és Ottó – a két főszereplő – már nem csak saját történeteik és tapasztalataikkal taníthatnak, hanem olvasás közben megismerkedhetünk Pompi szülőföldjével, családjával és élményeivel is.

Részese lennél gyermekeddel egy ilyen izgalmas és tartalmas kalandnak?
Akkor itt további információkat kaphatsz: http://tuzolto-berles.hu/mesekonyv

Olvasd el korábbi cikkeinket is:
https://veszpremnews.greenlighttender.com/2017/11/14/tuzoltoauto-a-korhazban/
https://veszpremnews.greenlighttender.com/2017/11/16/szuloket-nevelni-kell/

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!