Tűzoltóautó a kórházban!

83

Két szervezet, közös cél

A MosolyGyár Győr tevékenységében egybefonódik a gyermekek vidám kíváncsisága és a tűzoltás, tűzvédelem témája. Gyerekekhez közelálló eszközökkel közérthetően hívják fel a figyelmet azokra a helyzetekre, melyek tüzet vagy égési sérülést okozhatnak. Továbbá felkészítik a kölyköket, hogy mi a teendő veszélyhelyzet esetén, és hogyan működjenek együtt a felnőttekkel ilyenkor. Munkájukban segítségükre van egy tűzoltóautó bemutató célra szánt felszerelésével.
tuzolto-berles.hu

A Lurkó alapítvány a győri kórház gyermekosztályán munkálkodik. Azzal a céllal alakult meg, hogy könnyebbé tegye a gyerekeknek a kórházi tartózkodás idejét. Önkéntesek segítségével és hatalmas eszköztárral (játszóházak, játékok, eszközök, könyvek, programok stb.)
http://www.lurkoalapitvany.hu/

… és mi lehet a közös cél?

Nem más, mint MOSOLYT CSALNI A GYERMEKEK ARCÁRA!

Hagyományteremtő kezdeményezés

Az elmúlt években a két szervezet közös kezdeményezésbe fogott, melynek eredményeképpen a kórházban lévő gyerekeket tűzoltóautóval látogatta meg a MosolyGyár Győr csapata. Miután a nagy piros begördült a kórház területére, számos kis beteg lejöhetett megnézni, kipróbálni és utazni rajta egy kört a kórház udvarán. A visszajelzésekből arra következtethetünk, hogy sikerült – ha csak egy kis időre is – kiléptetni ezeket a gyerekeket nehézségeik kavalkádjából és önfeledten kikapcsolódhattak a program által. Az ágyhoz kötött kis betegeket pedig lufival és néhány kedves szóval lepték meg a szervezők.

 

 

 

 

 

Szeretném támogatni ezt a kezdeményezést ezért megadom elérhetőségeimet!

Bankszámlaszám

10400401-50526752-77501002
K&H bank
Laukó Zsolt ev.

További cikkeinket is tekintsd meg:
https://veszpremnews.greenlighttender.com/2017/11/16/szuloket-nevelni-kell/
https://veszpremnews.greenlighttender.com/2017/11/27/hogyan-menthet-eleteket-pompi/

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!