KORAI FEJLESZTÉS

MOZGÁSALAPOZÁSSAL, ANGOL-MAGYAR BESZÉDFEJLESZTÉSSEL, ZENÉVEL, INTELLIGENCIÁVAL, VIDÁMSÁGGAL A GYEREKEKÉRT!

FEJLŐDÉSVIZSGÁLATOT KÖVETŐEN TELJES KÖRŰ ELLÁTÁS A SIKERES ISKOLAKEZDÉSHEZ!

 

A tehetség nem születik, hanem nevelődik!
Hogy gyermeke a leghatékonyabban fejlődhessen
Így segítheted gyermeked jövőjének a megalapozását!

Szakembereink team munkában dolgoznak, így a foglalkozások hatékonysága megsokszorozódik Szolgáltatásaink sokrétűsége komplex, teljes körű ellátást tesz lehetővé.

Kérdés esetén keress bennünket bizalommal!

Elérhetőség: Szolnok, Magyar út 22
Telefonos elérhetőség: +36 30 83 66 567
Weboldal: www.jatekosbabatorna.hu

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!