Újra független jelöltként indul Kész Zoltán

99

Kész Zoltán szeptember 8-án az alábbiakat jelentette be a Sztárklikk internetes portálon:

…itt jelentem be, hogy a 2018-as országgyűlési választáson a győzelemmel zárult 2015-öshöz hasonlóan független jelöltként indulok Veszprém megye 1. számú országgyűlési egyéni választókerületében.”

Ez a választókerület Veszprém városából és további 24 településből áll. Amíg a választások után a településvezetők többsége nem merte vállalni a megválasztott képviselővel való együttműködést, addig mára már annyit változott a helyzet, hogy – egy-két vezető kivételével –  örömmel látják a településükön Kész Zoltánt. Legyen az majális, falunap, esetleg csak egy baráti összejövetel.

Sajtótájékoztató a Pannon Egyetem egységéért.

Függetlenek egymás között…Beszélgetés Sándor Máriával.

A képviselő a fenti cikkben kiemelte: „Az elmúlt hónapokban személyesen és írásban egyeztettem a választópolgárok sokaságával arról, hogyan képzelik el Magyarország és Veszprém környékének jövőjét. Ezen alkalmakkor több mint 5000 ember biztosított politikai munkám támogatásáról. Az általam ismert legutolsó közvélemény-kutatási adatok is azt mutatják, hogy amíg én győzelemre állok a kormánypárti jelölttel szemben, bármely ellenzéki párt jelöltje vereséget szenvedne.”

Céljairól azt írta: „Továbbra is Veszprém érdekeit kívánom képviselni a parlamentben, hitem szerint olyan szövetségesekkel, akikkel többséget tudunk szerezni egy új kormány támogatásához. Az új miniszterelnöktől elvárom, hogy régi ígéreteket végre teljesítsen: a veszprémi déli elkerülő négysávosítását; a húszemeletes felújításának támogatását; a Pannon Egyetem és a keszthelyi Georgikon kar egységének deklarálását; a Modern Városok Program Veszprémnek rendelt, fenntartható beruházásainak megvalósulását; valamint a megye legrosszabb állapotú útjainak – például a Tés-Várpalota közötti – felújítását. Olyan miniszterelnököt tudok támogatni, aki Magyarország számára elengedhetetlenül fontos elvi ügyeket támogat: az igazságos elosztást; az oktatás, az egészségügy azonnali rendbetételét; a demokrácia, azon belül is az önkormányzatiság helyreállítását; a korrupció megállítását; az Európai Unióval való szövetség erősítését…

…Köszönöm az engem támogató veszprémi és környékbeli választópolgárok bizalmát, akiknek üzenem: továbbra is értük dolgozom, és azt várom el minden politikustól is, hogy az ország érdekeit helyezze a pártérdeke elé.

Hajrá, Építők, hajrá, Veszprém, hajrá, Magyarország!”

Meg nem erősített információk szerint ebben a választókörzetben a Fidesz-KDNP Ovádi Pétert kívánja indítani Kész Zoltánnal szemben.

Indul a választási kampány, így a Veszprém 1-es választási körzet szavazópolgárainak igencsak fel lesz adva a feladat a szavazáskor. Mert e két jelöltön kívül ki tudja, hányan aspirálnak még az egyetlenegy parlamenti helyre.

Pozsgai Miklós

Vezetőkép forrása: Sztárklikk

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!