Tragikus a közoktatás helyzete ma (videóval)

42

Tegnap délután tartotta összejövetelét a Függetlenek egymás között szervezete az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Kisfaludy termében.

A találkozó „házigazdája” és a beszélgetés vezetője Kész Zoltán független országgyűlési képviselő volt. Köszöntőjében tájékoztatta a jelenlévőket, hogy még tegnap délelőtt is kapott értesítéseket a volt pedagógus kollégáitól, hogy ők is ott lesznek lélekben a rendezvényen, de nem mernek megjelenni, féltve az egzisztenciájukat. Szomorú,- hangsúlyozta ki a képviselő, hogy egzisztenciaféltés miatt ne merjenek nyitott rendezvényeket emberek megjelenni. Pedig eredendően ez a rendezvény nem politikai, hanem szakmai jellegű.

Pilz Olivér

Ezek után bemutatta beszélgetőtársait, Pilz Olivért, a miskolci Hermann Ottó Gimnázium tanárát, a Tanítanék Mozgalom vezetőjét, és Németh Petra Ildikót,a Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Szakgimnáziuma végzős tanulóját,az Független diákparlament tagját.

Németh Petra Ildikó

A közel ötvenperces beszélgetés után a megjelentek kérdéseket tettek fel, és elmondták a véleményüket a képviselőnek és a másik két beszélgetőnek. Ezekből a véleményekből is az sugárzott ki, hogy nagyon gyorsan meg kell oldania az oktatási kormányzatnak a fennálló problémákat. Amennyiben ezt nem lépi meg az oktatási kormányzat,  akkor a jövő nemzedékek sorsa kerülhet veszélybe.

A rendezvényről készült összefoglaló itt tekinthető meg:

 

Pozsgai Miklós

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!