Helyszínváltozásokkal indul a megye I. tavaszi második fordulója. Beharangozó.

80

Érdekes párosítások vannak a tavaszi második fordulóban. Kiemelten jelezzük, ahol helyszín- változások lesznek. Azaz, nem a megszokott hazai környezetében fog játszani több pályaválasztó csapat. Mindezek az MLSZ Adatbankjának hivatalos jegyzőkönyveiben is megtalálhatóak.

A tihanyi félszigeten lép majd pályára az első fordulóban majdnem meglepetést okozó sereghajtó, a Gyulafirátót SE csapata. Most jóval nehezebb dolguk lesz, mint a Balatonalmádi ellen. A Tihany FC meglepetésre nagyon jól teljesítette az őszi szezont és Gál Krisztián mesternégyesével kiütötte az Ajkai Kristály együttesét. Hazai győzelem várható.

Tihany FC – Gyulafirátót SE szombaton(03.04.) 13,30. Tihany.  Játékvezető: Baranyai Tamás. Segítői: Lovasi István, Fekete László.

Szombaton, 14 órai kezdettel az Ajkai Városi Sportcentrumban kerül megrendezésre a Devecser SE – Ajkai Kristály  mérkőzésre.  A devecseriek előzőleg Péten tudtak nyerni, az ajkaiak pedig Tihanyban szaladtak bele egy nagy verésbe. Nem tudni, hogy meddig tart a Kristály vesszőfutása, így papírforma hazai győzelem várható.

Devecser SE – Ajkai Kristály SE. Ajkai Városi Sportcentrum, 14,00 óra. Játékvezető: Horváth Patrik. Segítői: Magyar Ádám, Mitók Patrik.

Világos sárga mezben a pápai gárda. Pápa-Úrkút találkozó. (Archív fotó-Pápa ma.hu)

Pápán a Perutz stadionban vendégszerepel a balatonalmádi SE  15,00 órai kezdéssel. A hazaiak simán vették az akadályt a Csetény ellen. Az almádiaknak pedig meg kellett szenvedniük legalább az egy pont megmentéséért a sereghajtó ellen. Nagyon nagy formajavulásnak kell bekövetkeznie vendégeknél, ha meg akarják menteni legalább az egyik pontot. A Pápai Perutz győzelme a várható a mérkőzésen.

Pápai Perutz FC – Balatonalmádi SE. Pápa, Városi Stadion, 15, 00 óra. Vezeti: Molnár István. Segítői: Pilinger Krisztián és Szabó Máté.

Szintén az ajkai stadionban kerül megrendezésre az Úrkút SK – Péti MTE mérkőzés. Így az ajkai stadionba kilátogató nézők két mérkőzést is megnézhetnek. A „fő” meccsen a pályaválasztó úrkútiaknak javítaniuk kell a várpalotai iksz után, ha nem akarják magukra húzni az üldöző Tihanyiakat. A pétiek szoros küzdelemben maradtak alul saját pályájukon a devecseriekkel szemben. Itt is hazai győzelem várható.

Úrkút SK – Péti MTE. Szombat(03.04.) 16, 00 óra. Ajkai Városi Stadion. Játékvezető: Takács Gábor. Segítői: Szalai András, Szalai Dávid.

Vasárnap, 13,30 órai kezdettel Öskün kerül lejátszásra  az Öskü FC – Várpalotai BSK  találkozó. A tavaszi nyitó fordulóban a hazaiak a listavezető Balatonfüredtől kaptak egy ötöst, amíg a bányász csapat sikerrel csent el egy pontot az úrkútiaktól. Ez a mérkőzés az, amelyre nehéz tippelni. Mondhatni, tipikus háromesélyes meccs. Talán a hazai pálya előnye súghatja azt, hogy minimális esélye van a hazaiaknak a győzelemre.

Öskü FC – Várpalotai BSK. Öskü, 13,30 óra. Játékvezető: Nedvesi Richárd. Segítői: Horváth Patrik, Horváth Péter.

Ugodon szerepel a Balatonfüredi FC. A bajnokaspiráns jó játékkal nyert Öskün, amíg a hazaiak a saját pályájukon kaptak ki a jól erősített FC Zirc-Dudartól. Újabb vereségével az Ugod lecsúszhat akár az utolsó előtti helyre is.  Így fix  vendég győzelem várható.

Ugod SE – Balatonfüred FC. Ugod,13,30 óra. Játékvezető: Baranyai Tamás. Segítői: Szalai László, Baráth Noémi.

Zirc-Dudar- BSE mérkőzésen zöldmezes zirciek ősszel nyertek. (Archív fotó:Pozsgai M.)

Községi SE Magyarpolány – FC Zirc-Dudar meccsre a polányi pályán, 13,30-kor kerül sor. A nyitó fordulóban a hazaiak nagy verésbe szaladtak a Fűzfői AK jóvoltából. A mérkőzésen néha az őszi jobb formájukat mutatták, de a kapu előtt nem tudtak érvényesülni. Néha hite-hagyott gárdának tűnt a polányi csapat. A zirciek nagyon jól erősítettek a télen. A minőségi cserék jól mutatkoztak be, simán lelépték az ugodi csapatot. Ezen a mérkőzésen is a zirciek tűnnek nyerőnek.

Községi SE Magyarpolány – FC Zirc-Dudar. Magyarpolány, 13,30. Játékvezető: Molnár István. Segítői: Pilinger Krisztián, Szalai András.

A pétfürdői pályán rendezi meg az első hazai meccsét a Csetény SE. Ide látogat a Fűzfői AK gárdája. A csetényi csapat igyekezett Pápán ellenállást tanúsítani, nem sok sikerrel. A fűzfőiek pedig jó játékkal nyertek a polányiak ellen. Jól debütált a fűzfői csapatban az ex-ajkai Kovács, aki mesterhármast ért el akkor. Ha tudja a formáját tartani, akkor elképzelhető, hogy a Csetényiek ellen is kapuba fog találni. Itt is sima vendég győzelem várható.

Csetény SE – Fűzfői AK. Pétfürdő, 15,00 óra. Játékvezető: Bódi Attila. Segítői: Karsai Roland, Babos Tibor.

Az előrejelzések alapján ideális labdarúgóidő várható a hétvégén. Reméljük, a ragyogó időhöz igazán színvonalas mérkőzések is párosulnak.

Pozsgai Miklós

 

 

 

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!