Rajtol a tavaszi szezon a megye I-ben, kettős rangadó Péten

116

Helyszínváltozásokkal startol a megye egyes bajnokság. Sajnos, az idei tél nem kímélte a pályákat, így kiemelve a változásokat, közöljük a mérkőzések beharangozóját.

  1. február 25-én, 12 órai kezdettel a Pétfürdői pályán kerül megrendezésre a Várpalotai BSK – Úrkút SK mérkőzésre. Játékvezető: Gáspár András, segítői: Piller András, Mitók Patrik. Érdekes mérkőzésnek tűnik, mert Úrkút esetleges pontvesztése, vagy veresége esetén közelebb kerülhetnek az üldözők(Balatonalmádi,Tihany, Ajkai Kristály) a dobogó alsó fokához.

E mérkőzés után kerül sorra a Péti MTE – Devecser SE mérkőzésre 14 órai kezdéssel. Így a péti pályára kilátogatók kettős mérkőzést tekinthetnek meg. Játékvezető: Pap Ervin, segítői: Zsenticskó Márk és Petróczi Imre.

Szintén szombaton, 13 órai kezdettel rendezik a Balatonfüredi pályán a Fűzfői AK – Magyarpolány mérkőzést. Játékvezető: Nedvesi Richárd. Segítői: Horváth Patrik és Magyar Ádám.  A fűzfőieknél ezzel a meccsel fog debütálni az Ajka Kristálytól igazolt Kovács Kálmán.

25-én, 13,30 órai kezdettel az ősz meglepetéscsapata Tihany hazai pályán fogadja az Ajka Kristály csapatát. Játékvezető: Takács Gábor. Segítői: Pilinger Krisztián és Szalai András. A vendégek vereségük esetén leszakadhatnak a dobogó harmadik helyéért folyó harcban.

A szombati nap záró mérkőzésére,- szokás szerinti későbbi kezdéssel (15,00 óra)- Pápán kerül sor. Ahol a Perutz csapata a Csetény együttesét fogadja. Játékvezető: Holczbauer Flórián, segítői pedig Lovasi István és Szalai Dávid. Az MLSZ Veszprémi Igazgatóság saját youtube csatornáján élőben közvetíti a mérkőzést Donáth Tamás kommentálásával.

Pirosban a csetényi játékosok. A labdával Haman Sadjo.

Vasárnap, 26-án Öskün kerül megrendezésre 13,30 órai kezdéssel az Öskü FC – Balatonfüred FC  mérkőzés. Ez is izgalmas mérkőzésnek tűnik, ha a fürediek komolyan veszik a bajnoki álmaikat. mert az ösküi gárda kemény falat lehet a számukra. Játékvezető: Pilinger Krisztián, segítői: Takács Gábor és Szalai András.

Gyulafirátóton 13,30 órai kezdettel kerül megrendezésre a Gyulafirátót SE- Balatonalmádi mérkőzés. Kíváncsian várjuk, hogy a nem régen még Almádi színekben játszó Horváth Benjámin (Bixi) ha pályára lép, milyen produkciót fog nyújtani a volt csapata ellen. Játékvezető: Szikra Gábor, segítői pedig Szabó Máté és Baráth Noémi.

Akitől sokat várnak tavasszal Almádiban: Dr. Márki Dávid (piros mez)

Ugodon kerül lebonyolításra az Ugod SE – FC Zirc-Dudar meccsre, szintén 13,30 órai kezdettel. Hoffer Levente leigazolásával a vendégek középpályás sora és a góllövő ereje igencsak megnőtt. Játékvezető: Lovasi István. Segítői: Fekete László és Lovasi Borisz.

Reméljük az időjárástól függetlenül izgalmas, küzdelmes és főleg sportszerű mérkőzéseket láthatnak a kilátogató nézők a pályákon.

Pozsgai Miklós

 

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!