Végre itt egy fotó az Alien: Covenant egyik főszereplőjéről!

42

Nem, sajnos még nem a xenomorf csodát mutatják meg a készítők, hanem az emberi oldal egyik újonc képviselőjét.

Katherine Waterston nagyon gyanakvóan és kissé talán félve kutakodik, fegyverét gondosan, tüzelésre készen maga előtt tartva. Lehet, hogy a galaxis legnagyszerűbb gyilkológépére számít a következő sarok mögött?

Az Alien: Covenant májusban érkezik, úgyhogy már nagyon időszerű lenne egy előzetes.

 

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!