Sam Jackson és a mother**cker!

31

Ma ünnepli 68. születésnapját az amerikai filmvilág egyik legszimpatikusabb figurája. Samuel L. Jackson nagyszerű színész, ám jellemzően egyetlen trágár jelző köré építi fel mindegyik karakterét. Ez a hőn imádott motherfucker. A szinkronos változatokban persze a sokrétűbb magyar nyelv elnyomja ezt a szórakoztató monotonitást, de most itt egy remekül összevágott videó, amely tartalmazza a színész pályafutásának összes motherfuckerjét.

Érdemes megnézni, csak három perc!

 

Ha tetszett a poszt, like-old a blog Facebook-oldalát! Köszönöm!

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!