Bemutatták az Ecoport Veszprém megyei gazdasági magazint

34

Veszprém – Bemutatták az Ecoport Veszprém megyei gazdasági magazint, amely Navracsics Tibor szerint arról tanúskodik, hogy létezik egy formálódó közösség Veszprém megyében, amelynek igénye, hogy láthatóvá váljon. Az Európai Unió kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa a lap szerkesztőinek azt kívánta: legyen az új magazin a Veszprém megyei gazdasági elit lapja, annak megfelelő külsővel, tartalommal, amely egyrészt áldozatvállalást is vár a közösség tagjaitól, másrészt a közösség büszkesége is lehet.Csepreghy Nándor fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár úgy fogalmazott: “a sikeres Magyarország nagy mértékben függ attól, hogy ne csak Budapestre koncentráljunk”, mert az ország sikerében a vidék Magyarországának eredményessége is közrejátszik. Hozzátette, a siker pedig nem mástól függ, mint információtól: “jól szelektált és jól megszűrt információtól”. 

MTI

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!