Vasárnap több helyen lesz zivatar

73

Vasárnap hosszabb-rövidebb napos időszakokra van kilátás, de ezen a napon már több helyen kialakulhatnak záporok, zivatarok – írja az Időkép. A légmozgás mérséklődik, csak északon, északkeleten élénkül fel helyenként. Hajnalban 6-11, délután 17-22 fok közötti értékeket mérhetünk.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint éjszaka főként a nyugati és keleti területeken helyenként, vasárnap a keleti és a középső országrészben többfelé, nyugaton néhol alakul ki zápor, zivatar. Vasárnap néhol jégeső is lehet. A Dunántúlon mérsékelt marad a légmozgás, keleten megélénkül, eleinte helyenként meg is erősödik az északkeleti szél. Zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökések várhatók.

A jövő hét elején a napos időszakokat ismét erős gomolyfelhő-képződés válthatja fel. Hétfőn elszórtan, kedden többfelé készülhetünk esőre, záporokra, zivatarokra.

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!