Lelőttek nyolc rendőrt Kairóban

114

Nyolc rendőrt, köztük egy tisztet lőttek le ismeretlenek vasárnap Kairó egyik elővárosában – írja az MTI.

Az egyiptomi fővárostól délre fekvő Heluánban nyolc civil ruhás rendőr – köztük egy kapitány –szolgálati kisbuszban utazott éppen. Kénytelenek voltak megállni egy utcában, amit egy furgon torlaszolt el. A járműből négy álarcos fegyveres ugrott ki, és lelőtte a kisbusz mindegyik utasát, majd elhagyta a helyszínt.

A belügyminisztérium közlése szerint a tett színhelyén rengeteg töltényhüvelyt találtak. Lezárták a környező utcákat, akárcsak a Kairóból ebbe az elővárosba vezető autóutat.

Az állami televízió híradása szerint a merényletet valószínűleg az Iszlám Állam terrorszervezet tagjai követték el. Erre néhány szemtanú közlése alapján következtetnek, akik a dzsihadista szervezet jelképét vélték látni a támadók furgonjának ablaküvegén.

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!