Kárász Róbert alapítványának 17 milliós tartozása van

125

Kárász Róbert a televíziózás mellett létrehozta a Fogadj Örökbe Egy Macit alapítványt, amivel a fogyatékkal élők munkahelyteremtését támogatja többek közt. A Bors információi szerint az alapítványnak 17 millió forintos tartozása van, Kárász saját vagyonával felel kuratóriumi elnökként az alapítványért.

„2012-ben, amikor létrehoztam az alapítványt, a TV2 biztosította a megélhetésemet, nem voltam rászorulva, hogy innen fizetést kapjak, de eztán sem fogok magamnak fizetést adni. A cégem fejlesztését pedig éppen az alapítvány miatt hanyagoltam.

A havi fenntartás ötmillió forint, egy év lesz, mire rentábilissá válhatunk, ezt az időt kell kihúzni. A saját vagyonommal felelek az alapítvány vagyonáért, de pontosan tisztában vagyok azzal, hogy ki fogjuk tudni fizetni.”

Andy Vajna is a támogatók közt van, ami azért érdekes tény, mert Kárász Róbertnek azután kellett távoznia a TV2-től, miután Vajna vette át a TV2 vezetését.

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!