Eszméletlenre ütötte a ringben Khant Alvarez

48

Előfordulhat, hogy az év kiütését láthatták a nézők Las Vegasban a WBC középsúlyú világbajnoki övéért zajló bokszmeccsen.

A mexikói Saul Canelo Alvarez a hatodik menetben kegyetlenül eltalálta jobb kézzel Amit Khant, aki úgy terült ki, hogy az eszméletét is elveszítette. Alvarez az ütés után aggódóan letérdelt mellé, hogy megnézze, jól van-e a riválisa.

Khan 2011-ben és 2012-ben kikapott már címmeccsen – legutóbb Danny Garcia verte TKO-val -, azóta volt öt győztes meccse, elkezdte újra építgetni magát, de nem lett újra világbajnok.

Alvarezt Mayweather tudta egyedül megverni, még 2013-ban, 46 győztes meccse van mellé, tavaly Kirklandet és Cottót múlta felül. Ezzel a sikerrel a súlycsoport abszolút királyai közé került a 25 éves öklöző.

Khan egyébként nem kezdte rosszul a meccset, az elején fölényben is volt, de ezúttal is kiderült, hogy a védekezése nem jó.

Alvarez pedig újra igazolta, hatalmas ütőereje van.

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!