Dying Light: ha vizet iszol, fegyvert kapsz

48

A Dying Light fejlesztői viccet csináltak a Destiny új promóciójából. Igyál vizet, és kapsz egy ritka fegyvert!

A Techland egy vicces kis akciót indított, aminek keretében, aki lefényképezi magát miközben vizet iszik, és ezt elküldi a fejlesztők Twitterére, az egy ritka fegyvert kap ajándékba, sőt további extrákkal is készülnek, ha sikerült bizonyos célokat elérni. Ötezer üzenetnél 50%-os XP boost jár (ezt már el is érték), 10, 20, 35 és 50 ezer üzenet felett pedig egy-egy DLC a jutalom.

Mindez a Destiny új promóciójának kifigurázására született, amelyben a különleges csomagolással ellátott Red Bull energiaitalok mellé extra tapasztalati pont és egy exkluzív küldetés jár.

Forrás: http://www.pcguru.hu/hirek/dying-light-ha-vizet-iszol-fegyvert-kapsz/32596

https://twitter.com/DyingLightGame/status/614100862517047296CIW5esuWEAAK2o .jpg large 63153

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!