Újabb felmérés készül a játékosok szokásairól

19


Folytatódik a JátékosLét Kutatóközpont felméréssorozata, a kutatók immár ötödik alkalommal kérdeznek meg titeket, játékosokat a szokásaitokról és a játékokkal kapcsolatos motivációitokról.

A GK-n évről évre összefuthattok a JátékosLét Kutatóközpont felméréssorozatának aktuális felvonásával, és szerencsére szép számban segítitek is a kutatókat abban, hogy jobban megismerhessék a szokásaitokat. Az idei kérdőív a legnehezebb mind közül, de a legfontosabb is: kérünk titeket, áldozzatok rá most is húsz-harminc percet a kitöltésére!

Miért érdemes? Nos, egyfelől a válaszaitok tényleg számítanak, ezeket évről-évre összegzik és kiértékelik a JátékosLét munkatársai – a tavalyi eredményeket (illetve az azelőttieket) itt találjátok meg. Másrészt a kitöltők között 100 ezer forint értékű 576 KByte-vásárlási utalványt sorsolnak ki a kutatók, úgyhogy már ezért is érdemes nekifutni. Hajrá!

Kitöltöm a kérdőívet!


Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!