Megjelenési dátumot kapott az Unravel

18


A játék történetét részletező trailert és pontos megjelenési dátumot kapott az Electronic Arts ígéretes fonalkalandja, az Unravel. Már nem kell sokat várnunk rá, februárban érkezik az idei E3 egyik meglepetése.

Az Electronic Arts lerántotta a leplet az idei E3-on bemutatott Unravel pontos megjelenési dátumáról. A bejelentés szerint a mindenféle logikai, fizikára is épülő fejtörőt tartalmazó kaland február 9-én fog megjelenni, PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. Utóbbi esetében az EA Access-előfizetők egy héttel korábban kipróbálhatják a játékot, ha pedig a vásárlás mellett döntenek, 10 százalékkal olcsóbban vehetik majd meg.


Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!