Hivatalosan is bemutatkozott a System Shock 3

13


Ugyan múlt héten idő előtt lepleződött le a System Shock 3, a fejlesztésért felelős OtherSide Entertainment most már hivatalosan is elindította a játék honlapját, ami bőven tartogat meglepetéseket.

Az OtherSide Entertainment múlt héten elindított egy rejtélyes teaser honlapot, a rajongók azonban nagyon gyorsan kitalálták, hogy a csapat a System Shock 3 bejelentésére készül. Érdemes azonban visszanézni az oldalra, az ugyanis rejteget egy-két további apróságot.

Egyrészt egy kérdőívet, amiben a Bostonban székelő OtherSide arról kérdezi rajongóit, hogy milyen platformokon látnák szívesen a harmadik részt. A kérdőívből az is kiderül, nem kizárt, hogy VR-támogatást is kapni fog a jó eséllyel Kickstarteren is szerencsét próbáló játék.

A csapat azonban addig is gőzerővel dolgozik legújabb produkcióján, az Ultima Underworld spirituális örökösének szánt Underworld Ascendanton. Emellett a System Shock-jogokat birtokló Night Dive Studios sem tétlenkedik, a harmadik rész érkeztéig ugyanis újra kiadják az első részt, méghozzá egy remake formájában.

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!