Befutott a Star Trek Beyond első trailere

19


Tegnap A függetlenség napja folytatásának, ma pedig az új Star Trek-filmnek futott be az első előzetese. A júliusban mozikba kerülő epizódot a Halálos iramban-sorozat egyik rendezője, Justin Lin dirigálta.

J.J. Abrams távollétében Justin Linre hárult a nemes feladat, hogy felpezsdítse a második résszel kissé leült Star Treket. A harmadik felvonás július 22-én kerül a mozikba, és mindenki itt lesz a fedélzeten; Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Simon Pegg, Zoe Saldana, John Cho, Anton Yelchin és Deep Roy is visszatér.Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!