Diabétesz Világnap


Diabétesz: Óvjuk a jövőnket!

Szeretettel várunk minden cukorbeteget, hozzátartozóikat és minden nem cukorbeteg lakost a Veszprém Megyei Diabétesz Világnapi rendezvényre!

Helyszín: Városi Művelődési Központ
Időpont: 2015. november 8. vasárnap 9.30 – 14.30 között
Téma: Egészséges Életmód és a cukorbetegség

Gyerekeknek: Kabóca bábszínház előadása, kézműves foglalkozások
Felnőtteknek:
– szűrővizsgálatok,
– kiállítások,
– táplálkozási tanácsadás,
– Cukorbeteg klubok vetélkedője,
– rövid orvosi előadások.
– Megtudhatja, mekkora a rizikója,
hogy 10 éven belül cukorbeteg lesz.
– Gyors rizikó szűrés nem cukor
betegeknek.
14 órától a Pannon Várszínház műsora

Veszprém Megyei Diabetes Egyesület,
Alapítvány a Cukorbetegekért,
Vanderlich Egészségcentrum

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!