Orbán Viktor e heti búcsúmondatai

19


Egy fontos és aktív politikai szereplő, egy nagyszerű hazafi.

A két idézet a miniszterelnök nyilvánosan elérhető teljes nyilatkozatait tartalmazza.

1. Tisztelettel őrizzük emlékezetünkben Göncz Árpád volt államfőt, aki aktív és fontos politikai szereplője volt azoknak az éveknek, melyekben Magyarország a diktatúrából a demokráciába való átmenet útjára lépett. (kormány.hu)

2. Nemeskürty István rendíthetetlen katona volt, tanár és tudós egyszerre. Ő volt az, aki még talán 1995-ben vagy talán inkább 1996-ban tető alá hozta azt a megállapodást a katolikus egyház és az akkori ellenzéki erők, közöttük, a mi polgári szövetségünk, a Fidesz között is, amely megnyitotta az utat egy ilyen széles összefogás előtt A ’90-es évek közepét megelőzően ilyen széles összefogás nem jött létre, nem jöhetett létre, mert nem voltak meg a szellemi alapjai, és nem volt meg hozzá az emberi fedezet. Ezt adta nekünk a tanár úr, a szellemi alapokat is, meg az emberi fedezetet is, ezért ülhetünk ma itt, és ezért beszélhetünk ma Kaposvár város polgári fejlődéséről. Nemeskürty István nagyszerű hazafi volt. Megrendülésünket csak az enyhíti valamelyest, hogy 91 évet élt, és elmondhatjuk, hogy teljes életet tudhatott maga mögött. (MTI)


Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!