Elavult a magyar haderő a Discovery szerint

41


Gyengélkedő gazdasággal, elavultnak számító haderővel és az EU-val megromlott bizalommal fűszerezve kell megküzdenünk a menekültválsággal – foglalható össze a Discovery News videója.

A rövid anyagba belesűrítették történelmünket Trianontól napjainkig, gazdaságunk főbb jellemzőit is felsorolva. A haderő tekintetében 59. helyre sorolnak minket 70 ezer bevethető katonánk és a hadsereg költségvetése alapján – 1 milliárd dollárra kalkulálják. A meglehetősen kicsi és korszerűtlennek nevezett haderőnk mellett védelmet a NATO-tagságunk jelent.

Külpolitikánk és Szijjártó Péter miniszter tevékenységével kevesebbet foglalkozhattak, a videó kiemeli, hogy kimondottan jó viszonyt ápolunk a környező államokkal, Romániával, Szlovákiával és Ukrajnával. Emellett az egyik legbékésebb nemzetnek tartanak minket, ugyanis világviszonylatban kevés konfliktusban vállalt szerepet az ország.


Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!