A Tetszelgő emberek világa!

17


A jelenlegi magyarországi emberek (és itt főleg az ismertebbekről jegyezném meg) a menekültekhez történő hozzá állása gusztustalan.

Azon ugye senki nem csodálkozik, hogy a nálunk kisebbségben élő bizonyos etnikai csoport tagjai megmutatták jó szándékukat akkor, amikor komoly felárral adtak el a szíriai menekülteknek közönséges vizet. Azonban az, hogy az ismert emberek is megpróbálják kihasználni a menekült csoportok helyzetét saját maguk reklámozására, az már igazán gusztustalan.

Kezdeném azzal, hogy egy jól ismert politikus csak úgy átsétál a határon a másik ország oldalára, és lemond a mentelmi jogról, csupán azért hogy szegény menekültekkel beszélgethessen, és jó színben tüntesse fel magát a nyugat irányába. Igen, ezt a Blikk újság is megírta.

http://ripost.hu/cikk-milliokat-kolt-a-menekultekre-klapka-gyorgy-akar-be-is-fogadja-oket/?source=share

Ha valaki veszi a fáradságot, és rákattint az alábbi linkre, akkor láthatja a cikket, melyet a „ripost” közölt. Ez ismét egy ismertségre vágyó ember képmutatásának tűnik.

Tisztelettel: drága Klapka György és társai. A jelenleg magyar országon élő emberek nagy része szegénységben él, egyik napról a másikra. Sok gyermek éhezik, ezért úgy vélem, joggal teszem fel azt a kérdést, hogy eddig hol volt?! Ha már annyira, de annyira jó szívű, hogy támogatni szeretné az elesett gyerekeket, miért nem a saját „háza táján” néz először szét? Ja, mert ez nem jut ki a külföldi sajtóba, és nem kap akkora hírverést.

Nyilván érthető… . http://4024.hu/2015/09/05/elindultak-a-debrecenben-tartozkodo-migransok-nyugat-europa-fele/

Éljen! Hurrá! Ahogy a kedves olvasók láthatják, igen, ez volt egy hír. A végén buszok vitték a nyugati országok irányába a menekülteket. Végre mindenki megnyugodhat, magyar országon csökken a nyomás a menekültkérdés miatt, és a jó szívű és tehetősebb országok végre elhatározták magukat, hogy segítenek a menekülteknek hozzájuk illő jó szívvel… Éljen. http://24.hu/belfold/2015/09/04/kiakadtok-orbanra-haramot-hirdettek-a-magyar-muszlimok/

A 24. HU újság egyik megjelent írásában olvashatjuk el azt, hogy haramot hirdettek a magyar muszlimok. Nincs olyan hogy magyar muszlim. Van muszlim, és van magyar. Ha pedig magyar országon él egy muszlim származású, úgy kell írni, hogy magyar országon élő muszlim. Túl lépve azonban ezen a kis szójátékon, azt is megemlíti a cikk, hogy a muszlim vezető nyílt levelet írt. Ebben a levélben szerepel az is többek között, hogy Mi mindenkor törvénytisztelő és hűséges állampolgárai voltunk Magyarországnak. Ó, akkor mit szólnak Francia országhoz, ahol a menekültek bizonyos csoportjai már saját kerületeket sajátítanak ki? Oppsz… elnézést, erről nem szól a fáma… http://www.kulfoldihirek.com/ausztria-gyakorlatilag-lezarta-a-hatart/ Mehetnek? Vagy mégsem? Nevetséges a nyugati országok köntörfalazása ebben az ügyben. Hogy a szír menekülteknek helyet tudjon csinálni Németország, a többi bevándorlót elkezdi hazaküldeni… Ugyanekkor, Ausztria (a fent közölt hírforrás szerint) lezárja a határait, és a menekültekkel elindított buszok a határon álldogálnak. Akkor most, hogy is van ez? Mindenki elkezdte Orbán Viktort szidni azért, mert mi is hasonlóan járunk el, mint a tőlünk nyugatra fekvő országok. De amit szabad Jupiternek, azt nem szabad a kis ökörnek. Ismerős a mondás? És végül, de nem utolsó sorban: Anglia… http://www.kulfoldihirek.com/istenitik-orbant-a-brit-kommentelok/ A cikk szerint a hozzászólások a kommentezők jelenleg Orbán Viktor miniszterelnöknek adnak igazat, ebben a döntésében. Ezek szerint amennyiben a hírek összességét tekintem, nem csupán arról szól a menekült ügy, hogy a magyar miniszterelnök elhibázott lépéseket tett. Csak azok a hírek, amelyek igazat adnak ebben a döntésben, nem kapnak akkora hírverést. A gyermekek és anyák, akik valóban menekültnek számítanak, megérdemelnék azt, hogy amíg itt vannak, jobban éljenek, mint otthon, Szíriában. Aki kicsit kutat az interneten, láthatja azt, hogy valóban népirtás folyik abban az országban, ahonnan ők jönnek. Azonban elítélem mélységesen azt, ha ezeket az embereket bármilyen módon az itt élők kihasználják csupán figyelem felkeltés érdekében. Egyetlen dolog azonban még mindig tartja magát: Magyarország a mi hazánk, és nem csupán a magyar emberek gondolják azt, hogy az Orbán Viktor hozzá állása teljesen elhibázott lenne.

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!