Polgárőr vezető és Őrsparancsnok fogott ittas motorost

32


Vörös Dezső polgárőr és Tóth Gábor r. őrnagy, a Zirci Rendőrőrs vezetője 2015. augusztus 29-én éjjel a Rendőrőrs illetékességi területén tartott szórakozóhely ellenőrzést, amikor Csetény település belterületén intézkedés alá vontak egy Simson típusú segédmotor kerékpárral közlekedő személyt.

Az igazoltatás során a 22 éves férfin alkohol szaga érződött, ezért vele szemben légalkohol mérőt alkalmazott az intézkedő rendőr. A mérőműszer bűncselekményi értékű alkoholfogyasztást mutatott, így a csetényi férfit elfogták, majd a Zirci Rendőrőrsre állították elő.

A fiatal férfi ellen járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. 

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!