A Bakony és a Balaton vonzásában

24


A Veszprém Portré idei első számával több szempontból is túllép eddigi határain.

A megszokott internetes megjelenés mellett először lehet kézbe venni a Veszprém Portrét, pontosabban annak nyomtatott változatát. Lencsés Tamara lapmenedzsernek köszönhetően a Bakony és Balaton Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. a Portrét kiadó SZABAD-SAJTÓ Egyesülettel együttműködve jelntette meg a Bakony-Balaton Portré magazint, amelynek internetes mutációja felkerült a Veszprém Portré oldalára is.

A két kiadvány a Bakony és Balaton turisztikai, kulturális kínálatát mutatja be, nagy hangsúlyt fektetve a táj szellemiségére, üzenetére, a csend kultúrájára, és az ebből táplálkozó turisztikai kínálatra, lehetőségekre.

A világhálóra felkerült változat azonban több cikket tartalmaz a nyomtatott változatnál. Megismerhetjük a Veszprémi Közüzemi Részvénytársaság vezérigazgatójának, Temesvári Balázsnak véleményét a kulturális alapú városfejlesztésről, a „Helyi érték” rovatban találkozhatunk az MCS Blues Banddel, Schultz Zoltánnal, a Lovassy Gimnázium igazgatójával, emellett olvashatunk a jó házi rétesekről Csorba Judit kapcsán, a táj inspiráló erejéről Somogyi Márktól, valamint a Pannon Várszínház művésze, Koscsisák András is bemutatkozik a Portréban.

VEHIR.hu
www.vportre.hu


Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!