Orbán Tusnádfürdőn

15
Az illiberális állam után az idei tusnádfürdői beszédből nemzetközi botrány nem lesz, a baloldal viszont olyan taktikus provokációt kapott Orbán Viktortól, mint még soha: kereken kimondta, hogy azért nem szeretik a magyar embereket, mert azok magyarok. Ellenben az “illegális bevándorlókkal”, akiket keblükre ölelnek. Ha a baloldal ezt magára veszi, szépen bele is sétált a csapdába. A miniszterelnök beszédének legügyesebb része az volt, hogy a bevándorlást úgy kötötte össze minden létező szörnyűséggel a munkanélküliségtől a nemi erőszakig, hogy közben nyugati példákra és mérsékelt politikusokra hivatkozott.

Orbán Viktor szavai:

“Nem szabad túlzásba vinni a brazilos cseleket, mert az ember a végén még elbotlik a saját lábában. “

“Az Európai Unió úgy, ahogy van, önmagában egy nagyszerű siker. Béke, fejlődés és jólét.”

– mondja tőle igen szokatlanul a miniszterelnök, de csak azért, hogy rögtön rátérhessen: Európa mára ideológiai rögeszmévé vált, köszönhetően a baloldalnak. EU és baloldal összekapcsolva, már csak a bevándorlók hiányoznak. Íme:

Az európai baloldal nem veszélyforrást, hanem lehetőséget lát a bevándorlásban. (…) A bevándorlás eszkalálódása végletesen meggyengítheti, sőt felszámolhatja a nemzeti kereteket, és ezzel a baloldal eddig beváltatlan történelmi távú célja is teljesül.

“A magyar baloldal 2004-ben a külhoni mnagyarok ellen uszított, ma tárt karokkal ölelné keblére az illegális bevándorlókat. (…) Ezek az emberek, ezek a politikusok egész egyszerűen nem szeretik a magyarokat, és azért nem szeretik őket, mert magyarok.”

Orbán Viktor, Nicolas Sarkozy volt francia elnökre hivatkozott például, aki azt mondta, a mostani népvándorlás csak a kezdet: több mint egymilliárd embernek nem lesz vize, élelme, és ők is el fognak indulni valamerre. A tét pedig Európa jövője, “felismerhetetlenségig történő megváltozása”. David Cameron brit miniszterelnök is előkerült, amikor arról beszélt, hogy „a hatalmas tömegből nem tudjuk kiszűrni az ellenséges terroristákat″, illetve hogy míg az angolszász országokban el lehet ismerni a bevándorlás és a terrorizmus közti összefüggést, máshol azonban a politikai korrektség miatt nem. A terrorizmuson túl a bevándorlás – a nagy számú, munkanélküli tömeg miatt – még nagyobb munkanélküliség hoz Európára Orbán szerint, és a bűnözést is növeli. És itt jöttek a nyugati példák:

  • Svédország a bevándorlók miatt második a világon a dél-afrikai Lesotho után szexuális bűncselekményekben (volt kollégánk erről a szélsőjobb körökben igen kedvelt hivatkozásról szépen kifejti cikkében, miért csúsztatás)
  • Nagy-Britannia börtöneinek lakói között rengeteg a muszlim
  • Olaszországban a bevándorlók követik el a bűncselekmények negyedét.

Index.hu -részletek…


Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!