A Balatonba zuhant egy vitorlázó repülő

32


A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának gyorsjelentése szerint Balatonberényből egy vízimentő jelezte, hogy a naturista strand közelében, a parttól nagyjából 500 méterre egy vitorlázó repülőgép zuhant a vízbe.

Keszthelyi tűzoltók indulnak mentésre
Keszthelyi tűzoltók indulnak mentésreFotó: Olvasónk, Tamás

A géphez Vonyarcvashegyről indult mentőhajó, de a strand vízimentője is elindult segíteni. A legfrissebb jelentések szerint a gépen ketten utaztak, mindketten sértetlenül megúszták a balesetet.

Pár perccel korábban a vízirendészet kérte a VMSZ segítségét Balatonfüredre, a Füred Campinghez, ahol egy vízibicikliről esett a vízbe egy ember. Róla egyelőre még nincs friss hír.

Sikeresen kiemelték a Balatonba zuhant vitorlázót
Sikeresen kiemelték a Balatonba zuhant vitorlázótFotó: Varga György


Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!