Kritikus hangok az öbölátúszás kapcsán

16


Többek szerint nem éppen kimagasló a szervezés az öbölátúszáson.

Néhányan a rendezvény Facebook oldalán adtak hangot elégedetlenségüknek amiatt, hogy a hosszú sorban állás a tűző napon elveszi az emberek kedvét a nevezéstől. Ennél háromszor-négyszer több ember szeretne nevezni, úszni a versenyen, de ezt gyakorlatilag a rendezés nem teszi lehetővé… Akinek nem sikerült online nevezni, annak ez marad… Egyre többen adják fel: eddig 45 perc alatt haladt a sor 25 métert… Van még előttem vagy 100m…Így nehéz. Egyre többen adják fel.

Csókoltatjuk a szervezőket!Ez volt az első és utolsó hogy megpróbáltuk(volna).2 óra sorban állas után közölték velünk és két gyermekünkkel(akiknek évek óta ígérjük az átúszást)hogy más fél órával a nevezés lezárása előtt már meg se próbáljunk nevezni!!!!Profizmus a csúcson!Várjuk a magyarázatot!!!!

Sajnálom azt a sok embert! Nekem az egyik legkedvesebb pröbám volt! 1992-óta teljesítettem,de szervezők tôketlensége,és aszervezøk szervezetlensége miatt az egyik legfosabb legszarabb ūszás lett! Teljesen le értéktelenedett számomra és még sok más számára is. Azok a szegény emberek akik ott szīvnak,ők lesznek a következők! Kedves Szervezők! Tessék példát venni egy két másik ūszásról,amelyeket profin szerveznek és lebonyolítanak

A rendezvény honlapján és a szervezők közösségi oldalán semmilyen információ nem jelent meg a mai rendezvényről, csupán egyetlen, ismert sportolókról készült fotó, melyhez azt írták a szervezők, hogy ők drukkolnak a résztvevőknek.

obolscree


Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!