Eltűnt a Balatonban – Vasárnap estig eredménytelenül keresték az elsüllyedő fiú testét

24


Fiatal férfi ugrott vízibicikliről a tó vízébe a Balatonalmádi Wesselényi strandon vasárnap délután. Az őt kereső egységek naplementéig nem tudták felszínre hozni testét. – írja az Omegahírek

Vízibiciklivel négy fiatal indult el a hűsítő habok mentén, a partra azonban már csak három térhetett vissza. A vízparton letargiába roskadó fiatalok nevük és arcuk mellőzése mellett szűkszavúan szóltak a kora este történtekről.

– Társunk beugrott a vízbe annak ellenére, hogy nem tud úszni. Pánikba esett, mint ahogyan mi is, szörnyű élmény volt – mondták az azonnal segítséget hívó társak.

Tar Mihálytól, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivőjétől tudjuk, hogy a riasztást követően egy másik mellett a Rupert sürgősségi mentőhajóval és szonárral keresve kezdték el kutatni a Balatonban eltűnt férfi testét – vasárnap estig sajnos mindhiába.

Estig eredménytelenül keresték az elsüllyedő fiú testét. Fotó: Hatos Szabolcs

– Azt beszélik, hogy egy 22 éves férfit keresnek, aki a vízbe ugorva süllyedt el – így a legtöbb bámészkodó, büfések és a kora esti napfényben fürdőzök.

Az élettel teli vízpart egy szakaszán vasárnap délután a döbbenet lett úrrá, egyelőre mindenki csak találgatja, hogyan és miért történt az, ami. Annyi bizonyos: vasárnap estig nem lelték meg a tóban elsüllyedt testet.

omegahirek.hu


Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!