Magyar Kerékpárosklub Veszprém Felhívása

28

Szeretettel várunk minden bringást a Kolostorok és Kertek Völgyében az egész napos Kerékpáros Piknikre!

A versenyeken résztvevők ajándékot kapnak, a legjobbakat külön díjazzuk!

Egész nap bringás geocaching verseny, szépségverseny, bringás totó, ügyességi pálya.

Lesz még horgászverseny, a gyerekeket pedig ugrálóvár, arcfestés, bábszínház, játszóház és még zenés gyerekműsor is várja.

Vegyél részt 18:00 óráig bármelyik programunkon, töltsd ki a részvételi lapot és esélyed lesz rá, hogy nyerj egy ÚJ KERÉKPÁRT.

További részleteket szeretnél megtudni? Írj nekünk alább kommentben, vagy itt: veszprem@kerekparosklub.hu

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!